Домой Общество В Вулканештах пограничники пришли на помощь застрявшим в снегу водителям

В Вулканештах пограничники пришли на помощь застрявшим в снегу водителям

413
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сегодня утром пограничники контрольно-пропускного пункта «Вулканешты» помогли водителям, чьи автомобили застряли на трассе из-за сильных порывов ветра и сугробов.

Стражи границы экстренно вмешались в ситуации и оказали людям первую помощь, передает aif.md 

Водителям напоминают, что на данный момент из-за непогоды была прервана работа нескольких контрольно-пропускных пунктов. Как сообщает пресс-служба Пограничной полиции, речь идёт о КПП «Джурджулешты-Рени», «Чишмикой», «Етулия», «Мирное», «Чадыр-Лунга 1», «Вулканешты».

Situația la frontieră, urmare a instabilității climaterice

Polițiștii de frontieră, participă activ la deblocarea mijloacelor de transport și acordă suport conaționalilor prinși în sulurile de zăpadăEchipe de polițiști de frontieră din Vulcănești au acționat în această dimineață pe direcția Burlăceni – Ciumai, unde din cauza rafalelor puternice de vânt și sulurilor de zăpadă, formate pe traseu, au fost blocate mai multe autovehicule. În acest sens s-a intervenit prompt pentru a dezepezi mijloacele de transport și oferirea o primă asistență persoanelor.Reiterăm că la ora actuală nu activează punctele de trecere: PTF Giurgiulești-Reni, PTF Cișmichioi, PTF Etulia, PTF Mirnoe, PTF Ceadîr-Lunga 1, PTF Vulcănești.Rugăm călătorii să manifeste înțelegere și răbdare la situația creată, optând pentru punctele de trecere din proxima celor nefuncționale, iar dacă nu este o urgență să amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor climaterice.#PolițiadeFrontieră #MAI_aproape_de_oameni

Опубликовано Poliţia de Frontieră Среда, 5 февраля 2020 г.