Домой Видео В Хынчештах автомобиль BMW насмерть сбил женщину

В Хынчештах автомобиль BMW насмерть сбил женщину

345
ПОДЕЛИТЬСЯ

В Хынчештах под колесами автомобиля BMW погибла 34-летняя женщина.

По словам пресс-секретаря ИП Хынчешт Кристины Викол, трагедия произошла вчера, 8 декабря, около 19:20, в Хынчештах, сообщает protv.md

Женщина переходила дорогу в неположенном месте, когда ее сбил автомобиль BMW, за рулем которого находился 31-летний водитель. От полученных травм она скончалась еще до прибытия скорой помощи.

Водитель прошел тест на алкоголь, который показал, что он был трезв.

Полиция устанавливает обстоятельства инцидента.

Accident la Hîncești ! O persoană a decedat

La 8 decembrie 2019, în jurul orei 19:20, pe strada Chiril Botnaru din mun.Hîncești s-a produs un accident rutier.La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul inspectoratului de poliție Hîncești, în cadrul cercetării circumstanțelor cazului s-a stabilit că o persoană de gen feminin, în vîrstă de 34 ani, locuitoare al raionului Hîncești, în timp ce traversa strada neregulamentar a fost tamponată de un automobil de model BMW, condus de un bărbat în vârstă de 31 ani. În urma leziunilor primite, victima a decedat pînă la sosirea ambulanței.Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul care a indicat 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.La moment de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni intru stabilirea tuturor circumstanțelor.Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Опубликовано Hîncești 24 TV Понедельник, 9 декабря 2019 г.